Borstkanker

Het krijgen van borstkanker heeft veel impact op je fysieke en mentale zijn. In veel gevallen tast het je vrouw zijn aan. Ook kan het zijn weerslag op je relatie hebben. Eén op de zeven vrouwen krijgt borstkanker. 

Naam beeld: Borstkanker
Materiaal: Gips
Hoogte: 39 cm
Breedte: 20 cm
Jaar: 2019
Prijs: €350

BRCA

Vrouwen met een BRCA-mutatie krijgen vaak het advies om de eierstokken en eileiders te laten verwijderen na het 35e jaar.

Uiteraard is dit een hele ingrijpende maatregel die je het gevoel kan geven dat je helemaal leeg raakt van binnen.

Naam beeld: BRCA
Materiaal: Klei
Hoogte: 41 cm
Breedte: 13 cm
Jaar: 2019
Prijs: € 350

Leegte in mij

Leegte, een gevoel dat zich diep in je lijf kan nestelen. Leegte door gebrek aan liefde, erkenning, zelfwaardering of eigenwaarde. Leegte kan enorm pijnlijk zijn en draag je  vaak een heel leven met je mee.

Naam beeld: Leegte in mij
Materiaal: Speksteen
Hoogte:
Breedte:
Jaar:2018
prijs: € 165

Tweedeling

Robuuste zwanger

 

Het herstellen van bostkanker kan je leven nog een hele tijd uit balans halen. Je bent blij dat je aan het herstellen bent en aan de andere kant kan je moeite hebben om je lijf weer te vertrouwen. Vaak zien mensen aan de buitenkant niet wat jou van binnen nog bezig houdt. Je bent dankbaar maar er schuilt ook angst en verdriet in je. Het heeft veel tijd nodig om dit met jezelf aan te gaan.

 

Naam beeld: Tweedeling
Materiaal: Cement
Hoogte: 37 cm
Breedte: 20 cm
Jaar: 2020
Prijs: €395,-

Beeld van een zwangere vrouw. Ze is niet netjes afgewerkt zelfs niet gebakken. Ze is puur in haar zijn zoals elke vrouw is. Soms met een litteken, putjes of bobbels. Je lijf is je omhulsel voor de tijd dat je op aarde bent. Wees er zuinig op. 

 

Dit beeld kan alleen in niet vochtige ruimtes staan.

Naam beeld: Robuust Zwanger
Materiaal: Klein
Hoogte: 37 cm
Breedte: 20 cm
Jaar: 2020
Prijs: €325,-

Foetus in baarmoeder

Voor veel mensen is het krijgen van een kindje het mooiste dat er bestaat. Maar wat betekent het voor jou als je ongewenst geen ouder wordt? Praat je erover met mensen of deel je het niet met anderen? 

Hoe ga je om met een miskraam? Het verlies van je kindje is iets wat zowel fysiek als mentale inpack kan hebben. Dit kan jaren later nog ´´ of weer´´ boven komen.

Naam beeld: Foetus in baarmoeder
Materiaal: Speksteen en cement 
Hoogte:
Breedte:
Jaar: 2021
Prijs: € 225,

Zittende vrouw


Tijd voor jezelf maken. even helemaal niets doen, alleen zitten. Een beetje staren, uitrusten of juist weer energie op doen. Hoe ga jij om met energie. Geef je het veelal weg aan een ander of houd je ook genoeg over voor jezelf?

Naam Zittende vrouw 
Materiaal: Klei
Hoogte:
Breedte:
Jaar: 2018
Prijs: €125

Lamp vrouw

Als vrouw wordt je vaak beoordeeld op je uiterlijk, op je figuur. Wat voor invloed heeft jouw verschijning in jouw leven? Ben jij tevreden of blijf je als maar een ideaalbeeld creëren in je hoofd en wil je daar aan voldoen  Wanneer ben jij tevreden met jezelf. Als je voldoet aan het ideaalbeeld of met een lijf waar jij je goed bij voelt. Voor iedereen is dat weer anders omdat elk mens anders is en er ook anders uit mag zien.

Naam: Lamp vrouw
Materiaal: Klei en lamp standaard met lamp
Hoogte: 52 cm
Breedte: 22 cm
Jaar: 2018
Prijs: € 205,-

Natuurbeestje

Soms kom je een kant en klaar kunstwerk in de natuur tegen. Dit mooie exemplaar is al perfect van zichzelf.

Een mooie weerspiegeling van eenieder. 

Naam: Natuurbeestje
Materiaal: Hout

Hoogte:
Breedte:
Jaar: 2023
Prijs: € 65,-